Shporta

Paguaj kesh në pranim të porosisë * Porositë arrijnë nga 24 në 72 orë * Ndërrim dhe kthim vetëm në dyqane brenda 14 ditëve

Rreth nesh

B4Y LLC me markën Lochky është përfaqësues i markave më të njohura Evropiane të veshmbathjeve për fëmijë, Blukids, Coccodrillo dhe Lemon Explore. Markat e njohura që i përfaqësojmë kanë traditë shumëvjeçare në industri, janë lidere në Evropë në veshmbathje për fëmijë. 

Blukids, Coccodrillo dhe Lemon Explore janë enkas të krijuar për më të dashurit tanë, me koleksione të rrobave si dhe aksesorë të ndryshëm. Markat me gamë të gjerë të artikujve më trendi që inkurajojnë fëmijët të zgjedhin dhe kombinojnë veshje që do t'i bëjnë të ndihen rehat.

Lochky mbanë gjithë koleksionet sezonale për vajza dhe djem nga 1 muaj e deri më 15 vjeç të gjitha të shoqëruara me aksesorë, garderobë për shkollë e kohë të lirë që do të bëjnë fëmijët të duken trendi dhe rehat në çdo kohë.

Blukids dhe Coccodrillo janë të njohur për përdorimin e pambukut organik, Bio Cotton, për çka edhe janë të çertifikuar në mbarë botën. Përdorimi i Bio Cotton bënë që veshjet të mos shkaktojnë alergji të mundshme tek fëmijët. OEKO Tex çertifikata ju garanton cilësi.

Brende të tilla lejojnë që fëmijët të mund të krijojnë kombinimet e tyre unike dhe paleta e ngjyrave të veshjeve bën edhe më të lehtë kombinimin e paternëve.

Lochky në Kosovë është prezente nga viti 2016 me dyqanet në Albi Mall, Prishtina Mall,  Rruga B Prishtinë, dhe në Pejë në qendër të qytetit. 

#DOKU SI LOÇKË