Shporta

Paguaj kesh në pranim të porosisë * Porositë arrijnë nga 24 në 72 orë * Ndërrim dhe kthim vetëm në dyqane brenda 14 ditëve

Adresa
Albi Mall, Prishtinë
Prishtina Mall, Prishtinë
Rruga B, Prishtinë
Qendër, Pejë
Orari i punës
Lochky Albi Mall: 09:00-22:00
Lochky Prishtina Mall: 09:00-22:00
Lochky Rruga B: 09:00-21:00
Lochky Qendër Pejë: 09:00-20:00

Kontakti

Our Location

Lochky
Address 1
Telephone
123456789