Shporta

Paguaj kesh në pranim të porosisë * Porositë arrijnë nga 24 në 72 orë * Ndërrim dhe kthim vetëm në dyqane brenda 14 ditëve

Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018

Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
-50 %
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018
Tags: Xhaketë
Xhaketë dimërore - ZC3152103OGN-018

Gjinia: Vajzë
Brendi: Coccodrillo
Koleksioni: OGN
Përmbajtja: 100% poliester
Prodhuar në: Kinë


Përparësitë e produktit:

Rezistenca ndaj ujit - falë një membrane të veçantë, mbron nga uji në një nivel prej 600 mm, i forcuar gjithashtu nga veshja hidrofobike WR, e cila bën që uji të rrjedhë nga materiali.

Mbrojtja kundër erës nga era e siguruar nga membrana.

Frymëmarrja - membrana lëshon nxehtësinë e tepërt në pjesën e jashtme, duke zvogëluar efektin e djersitjes duke ruajtur komoditetin termik.

Funksionaliteti - doreza të lëvizshme, xhepa, tegela, elementë reflektues

Eco 536,6Global Recycled Standard
  • Disponueshmëria: Në stok
  • Kodi: ZC3152103OGN-018
Day
Hour
Min
Sec
€24.95
€49.90

Opcionet